Jeg er med på en start-up som heter BizBot. Det er en plattform for gründere og investorer, der vi digitaliserer alle tidkrevende arbeidsoppgaver som selskapsetablering, føring av aksjebok, emisjoner og handel med aksjer.

bb-logo-blue-long

Hvilke problemer løser BizBot?

Etablering av selskap i Norge er fortsatt en klønete papirmølle. Bare det å etablere en bedriftskonto hos en bank, tar flere uker. Vi ønsker at det skal bli like enkelt å etablere et aksjeselskap som å registrere en Facebook konto

Har du gjort en emisjon tidligere, vet du at aksjeutvidelsen er et mini-papirmareritt og matematikk som skal gå opp. Vi skal lage markedets beste emisjonskalkulator og fordéler. Aksjetegnerne får en link og betaler elektronisk, vipps så har du aksjene på din BizBot konto.

Hvordan skal vi gjøre dette?

Vårt hovedprodukt er en digital og brukervennlig aksjebok. Her får du en praktisk oversikt og ulike funksjoner du måtte trenge i ditt aksjeeierskap. Våre add-ons som selskapsetablering, emisjonsløsning og digital handel med unoterte aksjer, vil bidra til å omvende et nysgjerrig publikum til brukere av aksjeboken.

BizBot

Hvordan skal vi tjene penger?

Vi tror på en freemium modell. For de aller fleste vil det være gratis, men har du ekstra behov , blir du bedt om å betale. Vi tror den største inntektskilden ligger i on-boarding av kunder til banker, regnskapsystemer, revisorer, webdesignere etc.

Følg oss på Facebook!