Kusinen til min samboer reiser til Kenya og samler inn materiell og penger i forkant av turen. Hvis du tenker det er en god idé og slenge noen hundrelapper til veldedighet hvis du vet det går rett til mottaker, har du muligheten her:

 

ACT (Affect Childrens Trust) er en non-profit organisasjon som jobber for å bedre levevilkårene til utsatte barn og unge i Kenya. Organisasjonen er startet av Marianne Sandvik, Mari Ødegård og Kristine Norstrøm og drives 100% av donasjoner som går direkte til prosjektene og barna.

Hovedoppgaven til ACT er å drive fadderordning for barna på Rescue–senteret Cindi´s Hope Academy. Dette er et senter bestående av skole og hjem for barn som har opplevd forskjellige former for misbruk i nære relasjoner. Ved siden av fadderordningen har ACT et prosjekt kalt “LEK”, hvor de ønsker å skape rom for lek og læring for barna på senteret.  ACT har tidligere laget et barnevennlig bibliotek på skolen som barna har hatt stor glede av.

Nå igangsettes et nytt prosjekt hvor de ønsker å lage et lek og læringsrom for de minste. Dette rommet  skal være innbydende for de minste til å lære gjennom lek. Rommet som disponeres er ca. 20kvm og må pusses med maling og teppelegging før det kan innredes. Jentene planlegger å ta med pedagogiske leker og læringsverktøy fra Norge.

Vil du være med å støtte ACT og prosjektet “LEK” er kontonummeret: 28013979385 og merk donasjonen med LEK

Spørsmål kan stilles til Kristine Norstrøm på e-mail!