Jeg kommer ikke til å utvikle produktet selv , derfor kringkaster jeg ideen her i det tilfelle at noen andre som kan være interessert.

Sykkeltyverier er et stort problem. Ikke bare monetære, ettersom mange har forsikring, men fordi det er surt å miste en sykkel eller to i året, noe som skjer hvis du bor i storbyen. I tillegg er det mye regn og vind i Norge, og det er ikke å se bort i fra at mange sykler trenger beskyttelse i form av sykkelrom eller skur.

Hva med en presenning, akkurat som en tynn anorakk du trekker over hele sykkel, med en lett innstramming nederst, slik at den ikke blåser av. Nederst ved sømmen, kan er sys inn en liten sensor som piper/uler hvis den blir løftet opp mer enn 30 centimenter, og varsler din Iphone. Basically er det ingen som har noe med å “kikke under skjørtet” på sykkelen din, ettersom det bare er et dekke for å stjele sadelen eller hele doningen.

Dette bør ikke være vanskelig å få produsert i Kina, ei heller dyrt, men hva kan en slik  koste i butikken? Det bør vel være en betalingsvillighet mellom 600 og 900 kroner? Jeg sliter med å se at denne ikke kan produseres for under hundrelappen. Utvikle software og app er heller ikke dyrt.

Får man et patent, så kan man eventuelt ta den med til Abus eller noen av de andre låsprodusentene for en lisensdeal. Da tar de over ideen, men betaler deg 6-7% av totalsalget i all evighet.

En annen måte er selvfølgelig å utvikle prototypen selv, bestille opp et parti fra Kina for deretter å løpe rundt i sportsbutikker og gjøre innsalg.

Jeg hadde gått for den første modellen, hvis du ikke er en ekspert på kinaproduksjon, logistikk, grossistsalg og merkevarebygging.