Da har butikken min www.stoploss.no vært åpen i 3.5 time, og det har allerede blitt solgt mer enn forventet. Andelen e-bøker er litt skuffende (kun 17%), men det er ikke annet enn å forvente fordi dette mediumet ikke er fullmodent i Norge enda.  Nå har jeg jobbet med boken i et år, og har blitt glad i hvert eneste kapittel. Jeg kan de på rams, og mener jeg har trukket frem unike vinkler som ikke har blitt belyst tidligere.

Boken “Hvordan tape penger i aksjemarkedet” er spesiell fordi den ikke bare ser på regnestykkene, men også spillreglene, Ikke bare aksjebevegelser, men menneskelig psykologi og hvordan bransjen ofte blir en motspiller som gjør at dine egne odds blir dårligere. Det eneste jeg kan garantere, er mye provokasjon, litt underholdning, men forhåpentligvis noe som kan gjøre deg til en bedre investor. Å tape penger er dessverre altfor lett, og det kreves kunnskap og disiplin for å legge barnesykdommene bak seg. Har jeg kommet til det punktet? Absolutt ikke, men jeg har gjort meg noen tanker om hva man kan gjøre bedre!

Nå tar jeg meg en velfortjent øl og forbereder markedsaktiviteter.