Det er mange som blir overveldet av antall brukere på twitter, og ser ikke med en gang hvem man burde følge. Jeg lager nå en liste over de jeg mener man minimum må følge på twitter, som skaper eget stoff, slik at man får utbytte av “streamen”. Ikke føl dere utelatt om dere ikke er med på listen, dette skal bare være en inngangsbillett til de som begynner på twitter for første gang. Rekkefølgen har heller ikke noe å si for prioritet.

 • @zerohedge
 • @goldmansachs
 • @E24no
 • @ReformedBroker
 • @finansakrobat
 • @hblodget
 • @moorehn
 • @selaco
 • @dnb_markets
 • @businessinsider
 • @KeithMcCullough
 • @jimcramer
 • @DougKass
 • @TommyThornton
 • @MatterhornBob
 • @Mashable
 • @Dutch_Book
 • @Sissel_Nordnet
 • @Bloomberg_News
 • @howardlindzon
 • @frostcorp
 • @FastCompany
 • @Inc
 • @Forbes