I disse dager, der det er viktigere å “forstå” og respektere alle andre religioner enn den som står nedfelt i Grunnloven, så bringer jeg dere Juleevangeliet i følge Ricky Bobby: Beviskravet var annerledes i gamledager. Hvorvidt Josef satte på Maria eller ikke, får vi nesten ta hans ord på. La aldri sannheten ødelegge en god historie. Den hellige ånd kom over henne på vei til manntall i Bethlehem, og fattige som de var ble de avvist fra herberg til herberg. Den virkeligheten eksisterer fortsatt. Kommer du shabby antrukket ,med kona på et esel, blir det ikke rom på Continental, tro meg! Historien som følger er en skikkelig “rise to fame” beretning der hovedrolleinnehaver blir født i en fattig stall og ble en av verdens ubestridte kjendiser, som ikke engang Steve Jobs eller Michael Jackson kan sammelignes med. Av alle som påberobte seg messias status på den tiden, så var det faktisk tre “vise” menn som denne natten for 2011 år siden utpekte den lille tassen til jordens konge. Og for en ferd det ble! Du kan si hva du vil om hans guddommelighet, men hvis de ikke snakker om deg om 2000 år så har du tapt 🙂 God jul alle sammen!